Home

buurtbusbalk1

Hartelijk welkom op de website van BuurtbusPlus Neede
  laatste aanpassing: 14-12-2016. 

Inleiding.

Om u als klant beter van dienst te kunnen zijn is deze website opgezet. U vindt op deze site (bijna) alle informatie over de BuurtbusPlus Neede. Of we nu praten over de route, tarieven, voorwaarden, dienstregeling met zijn eventuele overstap mogelijkheden,  aansluitingen of over eventuele stremmingen, je ziet het op één van de volgende pagina’s.

Stremming

Op dit moment zijn er geen omleidingen bekend.

Rommelmarkt.

Ten behoeve van de Vlearmoesbus wordt er op de laatste zaterdag in juli een fancy fair / rommelmarkt gehouden. Zie verder onder: Nieuws


De BuurtbusPlus is te splitsen in drie soorten vervoer, te weten:

  • de Buurtbus
  • de Belbus
  • de “Vlearmoesbus” 

Wat  de Buurtbus extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat u ook “zo maar” onderweg langs de route de bus aan kunt houden om op te stappen. U bent niet strikt aan een halte gebonden, behoudens binnen de bebouwde kom, om met de bus mee te gaan.

Buurtbusroute 198:  Rietmolen – Neede – Noordijk – Borculo – Haarlo – Beltrum – Groenlo 

Naast de buurtbuslijn wordt het aantal reismogelijkheden uitgebreid door de inzet van een belbus.

De belbus biedt alleen reismogelijkheden op die momenten dat de buurtbus niet meer rijdt, dus ’s avonds (tot 23:00 uur), zaterdags (van 08.00 – 23.00 uur) en zondags (10.00 – 23.00 uur). De belbus rijdt alleen als er reizigers zijn. Zijn er geen ritaanvragen, dan rijdt de belbus niet. De belbus wordt gereden met een 8-persoonsbus.
Tot uiterlijk één uur voor vertrek kan de belbus worden gereserveerd bij telefoon 09001961.

vlmbuslogo

De “Vlearmoesbus” is een rolstoeltoegankelijk vervoermiddel dat op afroep mensen met een beperking, binnen de grenzen van de voormalige gemeente Neede, van deur-tot-deur vervoer bied.

De Vlearmoesbus” rijdt voortaan ook op zondag.

Rijden tijdens feestdagen.

Op feestdagen, zoals Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, 5 mei nationale feestdag (jaren deelbaar door 5), Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en de beide Kerstdagen wordt door de Vlearmoesbus niet gereden.

Kerstavond en oudejaarsavond rijdt de Vlearmoesbus tot 17.00 uur.

ANBI_FC ANBI regeling Vlearmoesbus Neede:
Voor alle gegevens mbt de ANBI regeling voor de Vlearmoesbus Neede, het fiscale nummer, inkomsten van de stichting, financiële verantwoording, beloningsbeleid (in principe geen remuneratie) als gerealiseerde bezetting etc wordt verwezen naar het word document wat in te zien is door op de volgende link te klikken. ANBI regeling

Disclaimer.

Ondanks dat deze site zo zorgvuldig mogelijk onderhouden wordt , kunnen er geen rechten aan worden ontleend aan de inhoud van deze site.

totaal aantal bezoekers op de site
wordpress visitor counter