Dienstr.

buurtbusbalk1

Dienstregeling:   Buurtbus lijn 198

De buurtbus verzorgt volgens een vaste dienstregeling een uursverbinding tussen Rietmolen en Groenlo en vice versa.

De buurtbus rijdt op de doordeweekse dagen van rond 7.00 uur tot ongeveer 20.00 uur, en dus niet op zaterdag en op zon- en feestdagen.

U dient een plaatsbewijs te kopen bij de chauffeur. Strippenkaarten en sterabonnementen zijn niet geldig op de buurtbus. De buurtbus kent een eigen kaartsysteem.

Buiten de bebouwde kom kunt u op elke gewenste plaats (mits de verkeersveiligheid dit toelaat) in- en uitstappen. Door het opsteken van uw hand maakt u aan de chauffeur kenbaar dat u wilt instappen. Bij het uitstappen geeft u tijdig aan de chauffeur aan waar u wilt uitstappen. Binnen de bebouwde kom is het noodzakelijk om van een halte gebruik te maken.

De chauffeur kan en of mag niet van de vastgestelde route afwijken. De 8-persoons bus wordt bestuurd door vrijwillige chauffeurs.

DIENSTREGELING

Neede busstation – Noordijk – Borculo busstation – Haarlo – Beltrum – Groenlo busstation.

Zie voor de juiste tijden de Arriva dienstregelingen

NB de link geeft de best leesbare resultaten. Als u in de keuzevakken bus en Neede invult, lijn 198 invult en dienstregeling aanklikt krijgt u het volledige overzicht.

https://www.arriva.nl/consumenten/reisinformatie-1/dienstregeling.htm

DIENSTREGELING

Groenlo busstation – Beltrum – Haarlo – Borculo busstation – Noordijk – Neede busstation.

Zie voor de juiste tijden de Arriva dienstregelingen

https://www.arriva.nl/consumenten/reisinformatie-1/dienstregeling.htm

BELBUS

Naast de buurtbuslijnen is het aantal reismogelijkheden uitgebreid door de inzet van een belbus. De belbus biedt alleen reismogelijkheden op die momenten dat de buurtbus niet rijdt, dus ’s avonds (tot 23:00 uur), zaterdags (van 08.00 – 23.00 uur) en zondags (10.00 – 23.00 uur). De belbus rijdt alleen als er reizigers zijn. Zijn er geen ritaanvragen, dan rijdt de belbus niet. Tot uiterlijk één uur voor vertrek kan de belbus worden gereserveerd bij telefoon 0900-1961. De belbus wordt gereden met een 8-persoonsbus.

OPENBAAR VERVOER REISINFORMATIE 

Voor en compleet reisadvies van adres tot adres met alle vormen van openbaar vervoer in heel Nederland bel Reisinformatie Groep, telefoonnummer: 0900 – 92 92 (€ 0,70 p/m) of kijk hier.

Ook geeft een elektronische reisadviseur u adviezen over het reizen van treinstation naar treinstation en worden grote storingen bij trein, tram en ferry op telefoonnummer 0900 – 14 75 (€ 0,35 p/m) gemeld.

Daarnaast kunt u via de Syntus website http://www.syntus.nl en de website van Arriva http://www.arriva.nl e.e.a. nader bekijken.

We hopen u binnenkort als onze gast te mogen begroeten en vervoeren u graag naar uw plaats van bestemming. Mocht u vragen hebben of willen reageren, dan kunt via deze site contact met ons opnemen.