Home

Hartelijk welkom op de website van BuurtbusPlus Neede

laatste aanpassing:  6-12-2023.

Inleiding.

Om u als klant beter van dienst te kunnen zijn is deze website opgezet. U vindt op deze site (bijna) alle informatie over de BuurtbusPlus Neede. Of we nu praten over de route, tarieven, voorwaarden, dienstregeling met zijn eventuele overstap mogelijkheden,  aansluitingen of over eventuele stremmingen, je ziet het op één van de volgende pagina’s.

Buurtbus nieuwe route door Borculo

Met ingang van 10 december 2023 rijdt de buurtbus een andere route door Borculo. Halte ’t Hof vervalt, halte Cycloonpark komt er voor in de plaats.  De buurtbus van Borculo naar Groenlo is om 23 minuten over het uur bij de halte Cycloonpark . De buurtbus van Groenlo naar Borculo is om 38 minuten over het uur bij de halte Cycloonpark.
Klik hier voor de nieuwe route.

RABO bank clubsupport.

Twee medewerksters van de RABO bank overhandigden het bestuur van de Vlearmoesbus op 11 oktober 2023 een geweldige Raboclubsupport-cheque voor de Vlearmoesbus.  De opbrengst is maar liefst € 1.018,74 !

We zijn er enorm blij mee en bedanken alle stemmers.

                                          rabo actie   

Ook dit jaar weer een mooi resultaat.

€ 1171,09 Mochten wij ontvangen van RABO ClubSupport. Namens de passagiers, vrijwilligers en het bestuur hartelijk bedankt.

Gerrit Bruntink, voorzitter Vlearmoesbus.  

                    Bedankt dat U op ons stemde.                                 

 ANBI_FC 

Voor meer informatie over de ANBI regelingen klik hier

Vlearmoesbus rijdt voortaan elke 2de woensdag naar het gemeente huis te Borculo. 

Op de 2e woensdagmiddag/avond van de maand rijdt de Vlearmoesbus   – op aanvraag – tussen 17.00 en 19.00 uur naar het gemeentehuis in Borculo, waar men dan zonder afspraak terecht kan.     

Dit alles om praktische redenen, het niet meer op afspraak geholpen te worden.

Ook rijdt de Vlearmoesbus op aanvraag naar het crematorium in Haarlo

 Graag tijdig melden via telefoon: 06-57326873

Vlearmoesbus krijgt via “Corona-noodfonds” € 500,=.

De Vlearmoesbus heeft van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek uit een speciaal “Corona-noodfonds” een mooie bijdrage ontvangen van € 500,=. Een heel goed initiatief van de Rabobank wat wij in deze moeilijke tijd goed kunnen gebruiken en waarvoor wij de Rabobank zeer erkentelijk zijn.

Namens het bestuur wensen wij iedereen met zijn en haar familie, vrienden en bekenden het allerbeste en een goede gezondheid toe.

Mooie donatie van Anita en Hans Toutenhoofd.

De Vlearmoesbus krijgt een mooie donatie van Anita en Hans Toutenhoofd. zie verder onder informatie/pers

Tweede Vlearmoesbus voor Stichting Busje 2009 en BuurtbusPlusvereniging Neede

De BuurtbusPlus is te splitsen in drie soorten vervoer, te weten:

  • de Buurtbus
  • de Belbus
  • de “Vlearmoesbus” 

Wat  de Buurtbus extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat u ook “zo maar” onderweg langs de route de bus aan kunt houden om op te stappen. U bent niet strikt aan een halte gebonden, behoudens binnen de bebouwde kom, om met de bus mee te gaan.

Buurtbusroute 198Neede – Noordijk – Borculo – Haarlo – Beltrum – Groenlo 

Naast de buurtbuslijn wordt het aantal reismogelijkheden uitgebreid door de inzet van een belbus.

De belbus biedt alleen reismogelijkheden op die momenten dat de buurtbus niet meer rijdt, dus ’s avonds (tot 23:00 uur), zaterdags (van 08.00 – 23.00 uur) en zondags (10.00 – 23.00 uur). De belbus rijdt alleen als er reizigers zijn. Zijn er geen ritaanvragen, dan rijdt de belbus niet. De belbus wordt gereden met een 8-persoonsbus.
Tot uiterlijk één uur voor vertrek kan de belbus worden gereserveerd bij telefoon 09001961.

vlmbuslogo

De “Vlearmoesbus” is een rolstoeltoegankelijk vervoermiddel dat op afroep mensen met een beperking, binnen de grenzen van de voormalige gemeente Neede, van deur-tot-deur vervoer bied.

Rijden tijdens feestdagen.

Op feestdagen, zoals Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, 5 mei nationale feestdag (jaren deelbaar door 5), Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag en de beide Kerstdagen wordt door de Buurtbus en Vlearmoesbus niet gereden.

Kerstavond rijden de Buurtbus en Vlearmoesbus tot 17.00 uur.

Oudejaarsavond rijdt de Buurtbus en Vlearmoesbus tot 17.00 uur.

Disclaimer.

Ondanks dat deze site zo zorgvuldig mogelijk onderhouden wordt , kunnen er geen rechten aan worden ontleend aan de inhoud van deze site.

totaal aantal bezoekers op de site